DIENSTEN

qualimassage_ontspanningsmassage_001

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een rustige variant van de klassieke massage. Hierbij wordt gebruik gemaakt van vijf klassieke massagegrepen. Met de massage worden afvalstoffen los gewreven, neemt de bloedcirculatie toe en kunnen fysieke pijnklachten aanzienlijk minder worden. Het doel van deze massage is om lichaam en geest te ontspannen.

Gezichtsmassage

Een heerlijke ontspannende massage voor het gezicht. De gezichtsmassage kan ontspannend werken voor het gehele lichaam.

Wanneer je regelmatig een gezichtsmassage ondergaat, zullen vochtophopingen in de huid afnemen en de huidtint verbeteren. Ook krijg je mooiere mooiere spiercontouren en een glanzende uitstraling. De gezichtsmassage is zeer geschikt voor mensen met veel spanning in de kaken en het gezicht. 

qualimassage_hotstone_001

Hotstone massage

Hotstone massage is een vorm van massagetherapie. Tijdens de massage worden er gladde, platte, verwarmde stenen op specifieke delen van het lichaam geplaatst.

Deze stenen zijn gemaakt van basalt, een soort vulkanisch gesteente dat warmte vasthoudt. Langs je ruggengraat, buik, borst, gezicht, zolen en tenen.

De voordelen van Hotstone massage:

  1. Helpt bij het verlichten van spierspanning en pijn.
  2. Vermindert stress en angst.
  3. Bevordert slaap.
  4. Kan de immuniteit versterken.

Sportmassage

Het doel van een sportmassage is het bevorderen van de doorbloeding in spieren. Een bevordering van de doorbloeding zorgt er namelijk voor dat de afvalstoffen makkelijker kunnen worden afgevoerd.  Op deze manier wordt ook het herstel van de spieren bevorderd en neemt de kans op een overbelasting van spieren af. Na een intensieve inspanning worden de spieren aangetast. Het lichaam heeft vervolgens rust nodig om de aantasting van de spieren te kunnen herstellen. Vervolgens groeien de spieren aan, om uiteindelijk sterker te worden. Niet alleen voor het voorkomen van sportblessures komt een sportmassage goed van pas. Het kan ook helpen bestaande blessures te verhelpen.

qualimassage_sportmassage_001

Pakketten

Openingspakket Maart  € 70,- (€ 5 korting)

  • Full Body Massage (60 minuten) twv € 55,-
  • Verwenpakket voor het gezicht (roller + crème) twv € 20,-

10-beurtenkaart

5% korting

Bij aankoop van één van de beurtenkaarten krijgt men 5% korting. 

Trakteer u zelf op een relaxmoment!