Ontspanningsmassage

qualimassage_ontspanningsmassage_001

De ontspanningsmassage is een rustige variant van de klassieke massage. Hierbij wordt gebruik gemaakt van vijf klassieke massagegrepen. Met de massage worden afvalstoffen los gewreven, neemt de bloedcirculatie toe en kunnen fysieke pijnklachten aanzienlijk minder worden. Het doel van deze massage is om lichaam en geest te ontspannen.

De 5 massagetechnieken

Effleurage

Vertaald betekent het “vluchtig aanraken”. Hiermee worden de strelingen aan het begin en het einde van de massage bedoeld. Vaak wordt deze techniek gebruikt om de olie over het lichaam te verdelen.

Petrissage

Dit is een speciale kneedtechniek waarbij met de duimen, wijsvingers en middelvingers, of simpelweg met beide handen, wordt gekneed om de spanning in de spieren of het onderhuidse bindweefsel te verlichten.

Friktion

Ofwel, wrijving, staat voor kleine, ronddraaiende bewegingen op de spier bij spanningen of verharding van de spieren. Deze methode dient voorzicht te worden gebruikt daar het anders pijn en blessures tot gevolg kan hebben.

Tapotement

Dit staat voor kloppen, een techniek die met de handpalmen of de vingers wordt uitgevoerd. Overwegend zijn het trommelende bewegingen op de spier die de doorbloeding dienen te bevorderen.

Vibration

Hierbij gaat het om spiertrillingen die met de vingertoppen of platte handen worden geproduceerd. Het effect moet tot in het diepste weefsel voelbaar zijn en een krampverlichtend effect hebben.

Behandelingen

30 min

€ 35,-

rug, schouders en nek

60 min

€ 65,-

rug, schouders, nek, benen, voeten, armen en handen.

90 min

€ 95,-

rug, schouders, nek, benen, voeten, armen, handen, hoofd en gezicht.

Plan een bezoek

Kom volledig tot rust tijdens onze ontspanningsmassages. Vergeet je dagelijkse beslommeringen. Ontspan en herlaad jezelf met een heerlijke massage. Overtuigd? Plan dan een bezoek bij onze massagetherapeut. 

Kom langs

Neem even tijd voor u zelf te laten verwennen. 

Contact

Bel of mail ons voor een afspraak.